Välkommen till eLaw

Hos oss får du kvalificerad hjälp med alla dina frågor kring ditt företag. Våra jurister har bred kompetens vad gäller alla delar i ett företags verksamhet. Vi är speciellt duktiga inom affärsjuridik, marknadsrätt och immateriella rättigheter.

Vi är stolta över att kunna erbjuda rådgivning vad gäller affärsplaner och affärsutveckling och har bred erfarenhet av detta i allt från early-stage innovationsföretag till större företag med global verksamhet.

Vi verksamma inom affärsjuridik, affärsutveckling och immaterialrätt sedan 2008.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>